Securitas mäter NKI vid sina säkerhetskontroller

Smiley_Touch_Reception_hotel_SV (1)

För Securitas är det en självklarhet att mäta sin servicenivå vid säkerhetskontrollerna på flygplatser.

Man mäter idag på 7 olika flygplatser och kan därmed få jämförbar data aggregerad och en bra överblick kring hur resenärer uppfattar deras service. Det är viktigt för dem att hela tiden hitta förbättringspotential och kunna förändra arbetssätt, öka eller minska bemanning, anpassa sig till de olika strömmar av högtryck som kan skapas på en flygplats. Här får dem även insyn i hur resenärerna uppfattar deras bemötande. Genom att ställa flera lager frågor och även ta in friskrivningssvar så får de en bred plattform av information.

Internt är det lika viktigt för Securitas att visa för sin kontraktsgivare att de uppehåller en viss servicenivå och hela tiden löpande arbetar på att förbättra den.

Happy Or Not arbetar idag med ett hundratal flygplatser över hela världen.

Hur kan vi hjälpa dig att bli bättre?

Vill ni få hjälp att öppna nya dörrar, skapa insikter och bli mer kund - medarbetarfokuserade så kan vi hjälpa Er!  Det har aldrig varit lättare att göra feedback till mätbar förbättring!

Maila oss på: info@happyteam.se

Några av Happy Teams kunder

Alla våra produkter är idag skyddade emot Coronaviruset!

HappyOrNot har tillsammans med Nanoveu tagit fram en lösning som skyddar våra Smiley Touch skärmar med en antimicrobial filter ovanpå skärmen.

Våra Smiley Touch terminaler har ett hölje av Nanoshield’s antimicrobial skyddsfilm som är vetenskapligt bevisat (via ISO standardization ISO21702) skyddar mot COVID-19.