Våra produkter är ytbehandlade med Virus & Bakterieskydd

Alla våra terminaler har idag Anti-COVID skydd!

Våra Smiley Touch-terminaler är numera skyddade med Nanoshields antimikrobiella skärmskyddfilm som är vetenskapligt bevisad (via ISO-standardisering ISO21702) för att skydda mot COVID -19.

Partnerskapet med Nanoveu, utvecklarna av Nanoshield-teknologin, kommer från baksidan av ett liknande partnerskap etablerat med HEXIS Graphics, som täcker HappyOrNots Smiley Terminal-återkopplingssystem med sin antimikrobiella PUREZONE®-lösning. Tack vare dessa två partnerskap säkerställer HappyOrNot att hela sitt utbud av återkopplingssystem för ögonblick, som är beroende av 4000 kunder i 135 länder, förstärks av en ytterligare säkerhetsåtgärd genom att nu skyddas mot bakterier och virus, avgörande både under pandemin och på lång sikt också.

Smiley touch Happy Team

Hur Nanoshield fungerar

Nanoshields antimikrobiella filmer och telefontillbehör desinficerar och rengör ytor kontinuerligt för att hålla dem fri från virus och bakterier, baserat på certifierad laboratorietest japansk standard JIS Z 2801 och ISO 21702 GLP-rapporter.

-------------------------------------------------

HEXIS Graphics PUREZONE®-självhäftande film ISO-standardisering (ISO21702), har valts av HappyOrNot för att initialt skydda smiley-knapparna på sina Smiley Terminals, som är tillförlitliga av 4000 varumärken i 135 länder, efter att ha samlat in och rapporterat om över 1,5 miljarder återkopplingssvar sedan 2009.

Hur PUREZONE® fungerar:

PUREZONE® förhindrar reformering av biofilmer och har vetenskapligt visat sig minska Coronavirus med 95% 15 minuter efter att ha kommit i kontakt med det och med nästan 99,9% en timme efter att ha kommit i kontakt.

PUREZONE® är en transparent och vattentät gjuten PVC som fungerar som barriär mot fukt, vilket bakterier behöver för att sprida sig. Beläggningen innehåller jämnt fördelade silverjoner inkapslade i filmen som under rengöringsoperationer och i närvaro av fukt frigörs från filmens toppskikt och när de kommer i kontakt med bakterier blockerar deras ämnesomsättning och / eller avbryter deras spridningsmekanism , vilket leder till deras förstörelse.

PUREZONE® är effektivt mot 99,99% av bakterierna (i enlighet med ISO 22196-standarden) och är helt ekologiskt. Den är lämplig för användning i områden som kräver hög hygien, inklusive sjukhus, jordbruksmat och våtrum. Beläggningen är kompatibel med standardrengöringsprotokoll, motståndskraftig mot de flesta kemiska ämnen, alkohol, utspädda syror och oljor och är inte irriterad för människors hud.

Nya terminaler kommer nu som standard att ha denna antimikrobiella beläggning, medan befintliga terminaler enkelt kan eftermonteras med filmen.

Vill du veta mer
eller få en offert?

Hur kan vi hjälpa dig att bli bättre?

Vill ni få hjälp att öppna nya dörrar, skapa insikter och bli mer kund - medarbetarfokuserade så kan vi hjälpa Er!  Det har aldrig varit lättare att göra feedback till mätbar förbättring!

Maila oss på: info@happyteam.se