Få hjälp att utveckla ditt företag inom affärsutveckling, ledarskap, försäljning och service.

Vi är experter på att skapa värde och utveckling i företag. Vi gör det genom att coacha ledning och chefer. Vi utbildar chefer och medarbetare. Ledarskap, affärsutveckling, service och sälj är några exempel på vad som kan behöva förbättras för att ta företaget till nästa nivå. Med våra erfarenheter och vår gedigna kunskap blir vi ditt bollplank och din guide. Vi ger dig analyser och råd om nästa steg i att utveckla ditt företag.

Att mäta är viktigt, att åtgärda är ännu viktigare. Vill du utveckla din verksamhet ytterligare? Happy Team är ett gäng seniora konsulter med lång och gedigen erfarenhet ifrån flera branscher. Vi har själva jobbat i många år som VD, försäljningschefer, marknadschefer i stora ledande företag inom olika områden.

Att ta fram en tydlig struktur och plan i utvecklingsarbetet är avgörande för ett företags framgång – vi hjälper dig med det. Inget uppdrag är det andra likt – vi anpassar oss efter dina behov och utmaningar.

Vi hjälper dig att ta fram en handlingsplan ner på vecko-nivå om du vill. Vi kan även aktivt hjälpa dig i din verksamhet genom att coacha och utveckla chefer på alla nivåer. Genom ledarskap, sälj och serviceutbildning kan vi ta ett helhetsgrepp över din verksamhet. Vi kan även tillsätta interima chefer som från dag 1 skapar resultat i din organisation.

Tveka inte att kontakta oss så hittar vi den lösning som passar just dig bäst. Vi kan lova dig resultat!

happy-man2

Engagera dina kunder och medarbetare – förbättra nöjdheten

Hur kan du öka engagemanget hos dina kunder och medarbetare? Dela dina förbättrade resultat via våra interaktionsrapporter och vår funktion för sociala medier och inspirera dina anställda och kunder att lita på och puffa för ditt varumärke. Genom att dela med dig av dina resultat kan du uppmuntra till växelverkan med kunderna och öka medarbetarnas motivation. Detta gör att nöjdheten ökar med upp till 10 procent per år och förbättrar ditt rykte som serviceleverantör.

happyteam-yourbrand
smiley_link_terminal_WEB

Interaktionsrapporter

Att visa dina resultat via våra färdigställda kundinteraktionsrapporter i dina fysiska lokaliteter är ett utmärkt sätt att visa din framgång och att vinna kundernas och medarbetarnas förtroende. Det visar att du lyssnar och engagerar kunderna och de anställda att hjälpa dig att förbättra din service, varje dag.

Sociala nätverk

Visa dina kunder och anställda att du bryr dig om deras åsikt genom att använda delningsfunktionen för sociala medier, det vill säga för Facebook, Twitter och LinkedIn. Vår funktion skapar en koppling mellan ditt företag och dina kunder vilket skapar ett engagemang med dina kunder och medarbetare på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt.

9
Happyteam-transparens-icon

Transparens

Få dina kunders och medarbetare förtroende genom transparens.

Happyteam-omsorg

Omsorg

Visa dina kunder och medarbetare att du bryr dig om deras åsikter.

Happyteam-framgång

Framgång

Visa dina framgångar och förbättra ditt rykte.

Hur kan vi hjälpa dig att bli bättre?

Vill ni få hjälp att öppna nya dörrar, skapa insikter och bli mer kund - medarbetarfokuserade så kan vi hjälpa Er!  Det har aldrig varit lättare att göra feedback till mätbar förbättring!

Maila oss på: info@happyteam.se