Om Happy Team

Vårt team

Vi är experter på att skapa värde och utveckling i företag. Vi gör det genom att alltid leverera kvalitativ data och analyser i realtid samt coacha ledning och chefer. Vi utbildar chefer och medarbetare. Ledarskap, affärsutveckling, service och sälj är några exempel på vad som kan behöva förbättras för att ta företaget till nästa nivå. Med våra erfarenheter och vår gedigna kunskap blir vi ditt bollplank och din guide. Vi ger dig analyser och råd om nästa steg i att utveckla ditt företag.

Happy Team är ett gäng seniora konsulter med lång och gedigen erfarenhet ifrån flera branscher. Vi har själva jobbat i många år som VD, försäljningschefer, marknadschefer i stora ledande företag inom olika områden.

Vår historia

Happy Team som bolag grundades 2013 och har ägts och drivits av Birger Boström.

Gunnar Ström Konstruktiv AB tillsammans med Niklas Lindros förvärvade Happy Team juli 2020. Happy Team är ansvarig återförsäljare i Sverige av det finländska företaget HappyOrNot´s produkter som mäter kund- och medarbetarupplevelser.

Happy Team är ingår i StandOutGroup där även management- och utbildningsföretaget StigFram samt BestInService med digitala träningsverktyg ingår. Koncernen kan nu både mäta, genom HappyOrNot, och lösa kundens utmaning genom att hjälpa till med förändringsarbetet, genom StigFram och BestInService. Happy Team AB är generalagent för Happy or not på den svenska marknaden.

HappyOrNot är den världsledande smiley-lösningen för att hjälpa företag att förvandla feedback från kunder i realtid till CX-datainsikter. En skalbar lösning som passar små företag till stora företag. Över 3000 branschledande företag i 135 länder litar på HappyOrNot för att driva tillväxt och vinst genom förbättrad kund- och medarbetarupplevelse.

improve_screen

Hur kan vi hjälpa dig att bli bättre?

Vill ni få hjälp att öppna nya dörrar, skapa insikter och bli mer kund - medarbetarfokuserade så kan vi hjälpa Er!  Det har aldrig varit lättare att göra feedback till mätbar förbättring!

Maila oss på: info@happyteam.se