Nytt sortiment!

Vi har nu tagit fram och säljstartat en egenutvecklad Smiley Touch! Baserat på en Ipad har vi nu utvecklat ett verktyg där du kan få feedback i 3 nivåer:
1. Övergripande betyg
2. Följdfråga – varför/orsak
3. Fri text feedback

I vissa sammanhang kan detta kanske passa just dina behov oavsett om det gäller gentemot kund, besökare eller medarbetarundersökning. Högsta kvalitet, tillförlitlighet och enkelhet har varit ledorden i utvecklingen. I grunden är det en Samsung som rensats på sitt innehåll och fyllts med en egenutvecklad mjukvara. Benstativ kan brandas utifrån dina önskemål.

Samtidigt så lanserar vi nu en helt ny version av Smiley Terminalen – den får ett nytt utseende och även den möjligheten att anpassas efter ditt varumärke och behov.

Även rapportsystemet är nytt med ännu enklare och tydligare rapporter.

Tillsammans med Web Smiley så kan vi nu tillsammans med dig skräddarsy utifrån dina behov. Alla tre produkterna är kompatibla och landar i samma rapport. Kontakta oss så vägleder vi dig till vad som passar er bäst!?

Vad skiljer de som lyckas från de som inte når hela vägen fram med sitt CX fokus.

Att komma till den punkt att man vill påbörja ett djupare mer intensifierat arbete med kundnöjdhet startar oftast med att…

Läs mer...

Recensioner är inte ett bra mått för hur kundnöjdheten ser ut för ett företag.

Läste en intressant artikel på market (länk till artikeln: https://www.market.se/asikter/analys/sa-kan-vi-rensa-upp-i-recensionstrasket-och-skapa-en-guldgruva/ ) . Jag skulle personligen aldrig vilja att ett företag…

Läs mer...

According to The Customer Experience (CX) Trends Report 2022.

73% of business leaders reported a direct link between customer service and business performance. 64% of business leaders say that…

Läs mer...

Hur kan vi hjälpa dig att bli bättre?

Vill ni få hjälp att öppna nya dörrar, skapa insikter och bli mer kund - medarbetarfokuserade så kan vi hjälpa Er!  Det har aldrig varit lättare att göra feedback till mätbar förbättring!

Maila oss på: info@happyteam.se