För Byggmax är NKI den perfekta temperaturmätare

byggmax-andrad-bild-1

Att Byggmax går som tåget vet kanske många. Stora planer på expansion, nya koncept är en del av varumärket.

Men en del av framgången bakom detta är att man mäter kundernas uppfattning kring, bemötande, service, hur snabb och smidigt det går att handla över hela Sverige och Norge. Byggmax har laddat sitt varumärke med ett tydligt erbjudande och genom ta temperaturen på sina kunder så får de ett kvitto på hur väl strategi och operativ verksamhet klickar.

I varje varuhus så arbetar varuhuschefen med sitt NKI värde på en daglig nivå, medans Regionchefer, Försäljningschefer och ledning följer upp resultaten varje vecka eller månadsvis. Ut efter deras förbättringsområden så skapas det tydliga handlingsplaner som arbetas med dagligen där personal tillsammans med tekniska lösningar skall underlätta samt skapa framtiden kundmöte.

Några av Happy Teams kunder

Alla våra produkter är idag skyddade emot Coronaviruset!

HappyOrNot har tillsammans med Nanoveu tagit fram en lösning som skyddar våra Smiley Touch skärmar med en antimicrobial filter ovanpå skärmen.

Våra Smiley Touch terminaler har ett hölje av Nanoshield’s antimicrobial skyddsfilm som är vetenskapligt bevisat (via ISO standardization ISO21702) skyddar mot COVID-19.