Boka en Happyshop!

Happy Team har utvecklat en ny workshop ”Happyshop” där företagets ledning tillsammans med Niclas diskuterar Nuläge – Mål – Aktiviteter – Uppföljning.
Med hjälp av dina resultat idag från HappyOrNot kan du sedan enkelt följa dina framsteg genom kontinuerlig mätning. Att engagera medarbetare och chefer är avgörande för framgång.
Det som gör Happy Team, tillsammans med HappyOrNot, unika på marknaden är att vi i teamet har en gedigen senior erfarenhet och kunskap kring hur man utvecklar verksamheter med fokus på lönsamhet och engagemang. Låt oss hjälpa dig.

Happy Team har idag över 300 av Sveriges största företag bland sina kunder. En av de vanligaste frågorna vi får från blivande kunder är: ”Vad gör att vissa företag lyckas extra väl med sin Happy-satsning?” Fråga oss – vi vet!

Kontakta oss så bokar vi in en Happyshop! Gör det bästa av dina Happy-mätningar!

Hälsningar Birger 
Teamledare

Låt oss reda ut ett felaktigt påstående!

Många tror att det går att trycka flera gånger på våra olika smileys och därmed att datan skulle bli missvisande….

Läs mer...

Används Teknologi på rätt sätt för att skapa en bättre kundupplevelse?

De senaste åren har kännetecknats av en överväldigande mängd förändringar för kunder och marknader. Från brist på försörjningskedjan till förändringar…

Läs mer...

Vad skiljer de som lyckas från de som inte når hela vägen fram med sitt CX fokus.

Att komma till den punkt att man vill påbörja ett djupare mer intensifierat arbete med kundnöjdhet startar oftast med att…

Läs mer...

Hur kan vi hjälpa dig att bli bättre?

Vill ni få hjälp att öppna nya dörrar, skapa insikter och bli mer kund - medarbetarfokuserade så kan vi hjälpa Er!  Det har aldrig varit lättare att göra feedback till mätbar förbättring!

Maila oss på: info@happyteam.se